Blog

Badkamer renovatie: 10 decoratieve inspiraties

Decoratie en Doe-Het-Zelf
  • 21 mei 2019

De badkamer is een centrale ruimte in het huis. Een plaats om ’s morgens te haasten, maar een plaats om ’s avonds te ontspannen, het is belangrijk om zorg te dragen voor de inrichtingsstijl. Daarom hebben wij 10 inspiraties voor u gevonden om uw badkamer te renoveren, op te fleuren of te versieren en er een oase van rust en bruikbaarheid van te maken. Laten we de badkameraccessoires gaan ontdekken die hem kunnen veranderen!

Renovatie badkamer met het licht

Net als bij de keukenverlichting moet u de lichtbronnen in de badkamer afwisselen om op alle mogelijk situaties te kunnen reageren: spots, led-lint, hang- of accentverlichting zullen uw beste troeven zijn om in de schijnwerpers te blijven. U kunt ook kiezen voor een lamp die bedoeld is voor de woonkamer, deze zal uw badkamer met klasse aankleden en er een onmiskenbaar elegante touch aan geven.

Badkamer renovatie

Wij houden van mooie flesjes als badkameraccessoires

Op de rand van de wastafel, uitgestald op een plankje of geplaatst in de douche, wordt zeep uitgestald en wordt het een decoratief element op zich. Waarom trakteert u uzelf niet op een mooie fles of, als dat niet kan, kiest u voor een dispenser naar keuze om te vullen met navullingen.

Badkamer inspiratie

Kies een mooie wastafel om de badkamer te renoveren

De flesjes die op de rand van de wastafel moeten worden geplaatst, zijn klaar. Maar we stonden op het punt te vergeten te praten over het essentiële: de wastafel of het wastafelmeubel! Praktisch zoals de schooljongenswastafel, ultra-functioneel of design, de wastafel kan onopgemerkt blijven of integendeel onvermijdelijk de aandacht trekken door zijn design en originele look.

Badkamerrenovatie

Badkamer inspiratie: laat je verleiden door een mooie kraan

Hoe kun je over wastafels en wastafelmeubels praten zonder over kranen te praten? Misschien is het voor u een detail, maar of het nu vintage, klassiek of strak, waterval of uitloop is, de keuze van een kraan kan het verschil maken voor de stijl van uw badkamer.

Renovatie badkamer

Accessoires voor de badkamer in zicht !

De lijst van badkameraccessoires kan zeer lang zijn, van kleine afvalbakjes tot zeepbakjes en een tandenborstelhouder. Van de meest designvolle tot de meest kleurrijke, van de meest verfijnde tot de meest excentrieke, kunt u uw badkamer helemaal naar eigen inzicht inrichten. Als u geen inspiratie heeft, kunt u in onze artikelen ideeën opdoen om een badkamer in natuurlijke stijl in te richten of om een industriële stijl aan uw badkamer te geven.

Badkamer renoveren

Om een badkamer te renoveren, moet je buiten de gebaande paden denken!

Of ze nu op een plank worden geplaatst of aan de muur worden gehangen, lijsten geven stijl aan een ruimte en de badkamer is geen uitzondering. Poster, foto, citaat, het maakt niet uit wat de inhoud is, zolang het resultaat maar harmonieus is! Aarzel niet om te spelen met de vormen en maten van de lijsten voor een badkamerdecoratie met een ultra-trendy accessoire! Bovendien kunt u met dit decoratie-idee ook uw tegels in de verf zetten, dus waarom zou u zich niet laten verleiden door een originele badkamertegel?

Badkamer inrichting

Praktische opbergruimte voor badkameraccessoires!

We zoeken, speuren en vinden tips om op te ruimen, te sorteren en ruimte te besparen! Hoewel de opbergdoos het ultieme badkameraccessoire is, zijn er ook andere soorten slimme opbergoplossingen die het nuttige met het aangename combineren. Bijvoorbeeld, uw spiegel kan uw schoonheidsproducten verbergen. Om alles binnen handbereik te hebben zonder de ruimte onoverzichtelijk te maken, vertrouwt u op organisatie, wat begint met nadenken over uw behoeften en de nodige opbergruimte.

Inrichting badkamer

Het handdoekenrek voor een geslaagde badkamer inrichting

Praktisch en onmisbaar, het handdoekenrek is er in alle vormen en maten en stelt u in staat uw badkamer te renoveren en tegelijkertijd te verfraaien! Een eenvoudige houten ladder kan een geraffineerde en toch natuurlijke stijl bepalen. Als u de voorkeur geeft aan een meer design look, kunt u kiezen voor meer afgeronde lijnen of de grafische en pure look van een eenvoudig zwart handdoekenrek.

Renoveren badkamer

Linnengoed, het ultieme decoratieve badkameraccessoire

Als we het thema handdoekenrek voortzetten, kunnen we het hebben over elegant linnengoed dat u zonder blozen kunt uitstallen. Hier is een badkamer inspiratie die stroomt van de bron. Kleurrijk of neutraal en rustgevend, u kunt zo veel veranderen als u wilt om uw badkamer telkens een andere stijl te geven, net als met de douchegordijnen.

Hebt u, na het lezen van ons andere artikel over ideeën voor het inrichten van de badkamer nog andere tips om uw badkamer in te richten?

Ecrire un commentaire

Articles corrélés