Blog

Novoceram Saperlipopette – Cersaie 2024

Actualiteiten Novoceram
  • 13 september 2024

Novoceram viert de grootsheid van de Franse taal op Cersaie 2024

We zijn verheugd om onze deelname aan Cersaie 2024 aan te kondigen: de Internationale Tentoonstelling van Keramiek voor Architectuur en Badkamermeubilair, die van 23 tot 27 september 2024 in Bologna wordt gehouden. Als Franse tegelfabrikant willen we niet alleen onze expertise en nieuwe collecties promoten, maar ook de rijkdom van ons Franse erfgoed. Het is dus niet meer dan logisch dat onze stand “Saperlipopette!” dit jaar in het teken staat van de Franse taal, met een thema dat doet denken aan vervlogen tijden en de smakelijke woorden van weleer, waarbij we onze passie voor design combineren met de verborgen schatten van deze taal.

Onze aanwezigheid valt samen met de Europese Dag van de Talen, die op 26 september gevierd wordt. Dit gelukkige toeval weeft een unieke link tussen twee kunsten: aan de ene kant de tegelkunst, die het evenwicht tussen traditie en innovatie belichaamt, en aan de andere kant de onuitsprekelijke schoonheid van de Franse taal, die een kostbaar erfgoed door de eeuwen heen vertegenwoordigt. Bereid u voor op scenografieën waarin vocabelen, spreuken en apoften zich vermengen met onze meest verfijnde nieuwigheden.

Stelt u zich een ruimte voor waar elk detail u uitnodigt om lekker onderuit te zakken. Bewonder de subtiliteiten van onze nieuwe collecties terwijl u ze verkent, als een spelletje cligne-musette. We hebben elk element van onze stand zorgvuldig ontworpen. Ons doel? Om u creaties aan te bieden die net zo fascinerend zijn als de woorden die ons geïnspireerd hebben. Elk hoekje en gaatje is ontworpen om u te verrassen en te verrukken, als een onverwachte uitroep – “Saperlipopette”!

Cersaie 2024 Novoceram

En wie weet? Misschien komt u wel weg met een of twee woorden die u graag in uw dagelijkse gesprekken opneemt!

Het is in deze sfeer dat wij u uitnodigen om onze 3 nieuwe collecties te ontdekken: Kairn, een porseleinen steengoed geïnspireerd door Portland steen; Solithe, een collectie geleid door een selectie Franse stenen en Oaka, ons nieuwe houteffect dat een minimalistisch eikenhout reproduceert.

Ga met ons mee naar Cersaie, van 23 tot 27 september 2024 in Bologna voor een unieke ervaring. U zult ontdekken hoe de esthetiek van keramiek gecombineerd wordt met de zeggingskracht en rijkdom van de Franse taal, waardoor een moment van verwondering en ontdekking ontstaat.

Praktische informatie:

“Saperlipopette!” stand – Novoceram

Cersaie 2024 – Bologna Internationale Tentoonstelling van Keramiek voor Architectuur en Badkamermeubilair
Hal 37 – Stand B76 – C83
Quartiere fieristico – Bologna (BO), Italië
Van 23 tot 27 september 2024
Van 9 tot 19 uur



Ecrire un commentaire

Articles corrélés